Documentaire-fotografie.nl Jurjen Bersee

 
 

Vakgebied

Nieuws

Op deze pagina vind je het laatste fotografie nieuws. Gebruik het menu links om al het nieuws te bekijken of het nieuws in een bepaalde categorie te bekijken. Heb je zelf nieuws te melden? Stuur me dan een mailtje.
Nominaties Dutch Doc Awards

Een internationale jury heeft zes fotografen geselecteerd voor de prestigieuze Nederlandse fotografieprijs, de Dutch Doc Award 2011. Zij komen in aanmerking voor de prijs van 20 duizend euro die 11 juni door oud-minister van Cultuur Ronald Plasterk wordt uitgereikt. Dat gebeurt tijdens een nieuw festival voor documentaire fotografie, de Dutch Doc Days, in Utrecht.

Datum: 2011-04-26Bron: Dutch DocLees bericht
Fotoboeken Competitie

Blurb is waarschijnlijk de grootste drukker van boeken van amateur- en professionele fotografen. Jaarlijks organiseren ze een wedstrijd met een hoofdprijs van maar liefst $25.000. In de categorieën 'Fine Art', 'Documentary' en 'Travel'.

Datum: 2011-05-01Bron: Photography Book NowLees bericht
Documentaire foto-opdrachten

De inschrijving voor de jaarlijkse subsidie voor documentaire foto-opdrachten over Amsterdam is geopend. Jaarlijks worden drie projecten gesubsidieerd door het Stadsarchief van de gemeente Amsterdam.

Datum: 2011-05-01Bron: Stadsarchief AmsterdamLees bericht
pagina 1 van 1 |
 
 
 
Valid XHTML 1.0 Strict Valide CSS!